Szűretlen kékfrankos rozé.
„Tudjuk” milyen a rozé. Szórakoztatóan könnyed, felejthető, éretlen savú, halványrózsaszín, tuttifrutti aromájú.
Na, ezt akkor el kell felejteni, ez nem olyan.
A válogatott és érett Kékfrankost egy éjszakán át áztatták Zoliék, spontán erjesztették és 3 hónapig sokadtöltésű 225 literes hordóban seprőn érlelték. Elhagytuk a derítést, a szűrést, a szivattyúzást, palackozás előtt pedig felkeverték és a világ legegyszerűbb módszerével – gravitáció és gumicső – palackba töltötték. A megszokottnál sötétebb, opálos, intenzív
pirosbogyós aromatikájú természetes bor, amit jó szívvel ajánlanak bármilyen paprikás vagy paradicsomos étel mellé, de még jobb szívvel főszereplőnek, bármilyen örömteli tevékenységgel kiegészítve.
Vastag, ízes, teljesen atipikus rosé