.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }
A Grillo a pincészet és egyben Szicília zászlóshajója is, ennek ellenére csak hűvösebb vidékeken vagy hideg évjáratban ad lendületes, harmónikus bort. Épp ezért gondolták a Caruzóék, hogy a Grillót bizony a hegy tetejére kell telepíteni. Így is lett és a várt savak, az aromák évről-évre megmutatkoztak. Az ültetvény tavaly kapta meg a bio minősítést, 5 évnyi átállásos időszak után, így elérkezett az idő, hogy ez a tétel is bekerüljön a "Naturalmente Bio" presztizsnek és a pincészet büszekségének számító organikus sorába, a Nero d'Avola és a Catarratto mellé. Buja, friss, teleis-tele mezei virágokkal, egy csipetnyi hordóval és a már említett lendülettel...
A pincészetet 2004-ben alapította két üzletember, Stefano Caruso és Mario Minini, akik "polgári" foglalkozásaikat feladva, már mindketten a borászat ügyeit viszik. Jelenleg 120 ha az összes saját termőterület.
Tőkehal, egy kis párolt spenót és csak egy egyszerű pesto mellé is kipróbáltuk már, remekül működött.
.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }
.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }