A pincészet 1992-ben alakult meg családi vállalkozásként. A szőlők a Somló-hegy déli oldalán helyezkednek el. A család már több generáció óta foglalkozik szőlőtermesztéssel, az ültetvények az utóbbi években teljesen megújultak. Boraik hangsúlyos savgerinccel, magas alkoholtartalommal, kiemelkedő ásványossággal rendelkeznek, amelyek jól bemutatják a somlói terroir egyediségét.
A somlói borvidéken található 10 hektáros családi pincészet, melyen Édesanya és fia gazdálkodik. A család több generáció óta foglalkozik szőlőtermesztéssel és borkészítéssel. A híres somlói boron, a Juhfarkon kívül Olaszrizling, Furmint, Chardonnay és Kékfrankos található a megújított ültetvények között.
A somlói borvidék borainak jellemzőit erőteljesen megtaláljuk boraikban: mineralitás, magas extrakt tartalom, hangsúlyos savgerinc és magas alkohol. Ezek egyedivé és hosszan eltarthatóvá teszik a borokat.
Közepesen mély, citromsárga szín. Illatában a zöldfűszer és a grépfrút mellett gazdag őszibarack és egy leheletnyi ásványosság is feltűnik. Szájban szikár, de rendkívül friss, a fűszeresség mellett a sárga húsú gyümölcsök, a kajszibarack, a körte és a menta hűvössége is megjelenik. Komplex és többrétegű tétel, telt ízek, hosszú lecsengéssel és kiegyensúlyozottsággal.