Étel-ital

0.0
Készleten
10.199 Ft
+
Kizárólag bio Amalfi citromból készült Limoncello. A gyümölcsöket a betakarítást követő 2 órán belül feldolgozzák, a citromhéjat több héten keresztül tiszta alkoholban áztatják, így nyerik ki a lehető legtöbb ízt savanyú vagy keserű mellékíz nélkül. A Forbes és a Good Food magazinok...
Krémes, selymes textúra, tökéletes egyensúlyban van az édes ízvilág és a pisztácia enyhe sóssága. Kiemelkedő minőségű krémlikőr, mely desszertek és kávék tökéletes kísérője.
Frissítő karakterű mediterrán stílusú vermut, mely alapjául muskotály szolgál 38 féle gyógynövénnyel, valamint fűszerrel kiegészítve, melyek közül a legszembetűnőbb a kakukkfű, a zsálya, a kamilla és a vanília. Illatát muskotályra, bodzára valamint mediterrán növényekre jellemző aromák...
Feszes tannin szerkezettel bíró bor, klasszikus fajtajegyeihez híven, kellemesen fás jelleggel, fekete ribizli, meggy és fűszeres illat aromákkal és ízjegyekkel szolgálja a fogyasztókat.
0.0
Készleten
5.720 Ft
+
Sajátos „Dúzsi” ízvilágot tükröző bor, ahol egy burgundi fajtát házasították bordeaux-i fajtákkal. A házasítás aránya: 50% pinot noir, 20% merlot, 14% syrah, 8% cabernet franc, 8% cabernet sauvignon. 5 bor, 5 közös gyermek, valamint a magyar pentaton hangsor összhangja is adta a...
Monastrell, Syrah és Petit Verdot házasítása. Az erjedés külön-külön, megközelítőleg 10 napon át zajlik, rozsdamentes acéltartályokban, kontrollált hőmérsékleten. Ízében elsősorban piros és feketebogyós gyümölcsök jelennek meg, kiegészülve vaníliás, fahéjas és kókuszos aromákkal. Elegáns,...
Monastrell és Syrah házasítása. Az erjedés külön-külön, megközelítőleg 10 napon át zajlik, rozsdamentes acéltartályokban, kontrollált hőmérsékleten. Ízében elsősorban piros bogyós gyümölcsök érezhetők, melyeket virágos aromák egészítenek ki némi lágy, fás jelleggel. Élénk savak és komplex...
Monastrell és Cabernet Sauvignon házasítása. A szüret általában október közepén zajlik, miután a gyümölcs elérte a megfelelő érettségi állapotát. Ezt követően 20-30 napon át héjon erjesztik, kontrollált hőmérsékleten. Illatában és ízében is fekete bogyós gyümölcsös jegyek dominálnak,...
Prémium bikavér egy nagyszerű évjáratból. Válogatott tételekből házasított, koncentrált, elegáns bor. Illatban érett meggy és feketeribizli, ízében gyümölcsök, hordófűszerek és bársonyos tanninok egyensúlya. Történet “Steiner Sógor férfias önbizalommal tért haza az I....
Érett és koncentrált alapanyag Görögszó dűlőből, magasabb alkohol- és extrakttartalom, testes és behízelgő. Csúcsbor csak csúcsévjáratokból! Mély szín, mély illat. Beleszippantva dús gyümölcsösség, fekete erdei bogyósok, szilvalekvár és édesgyökér ánizsossága. Szép arányos hordóhasználat,...
100% cabernet sauvignon, mely 12 hónapos hordós érlelésen esett át, harmadik töltésű magyar és francia tölgyfa hordóban. Mély színéhez visszafogott, szederben, áfonyában és étcsokoládéban gazdag illat kapcsolódik. Karakteres tanninszerkezete mellett borsos és enyhén édeskés jegyeket...
A 1,5 literes magnum pezsgők nem csupán méretük és fenséges megjelenésük miatt számítanak rendkívülinek. A magnum palack nagyobb térfogata harmonikusabb aromák kifejlődését teszi lehetővé, ezáltal merőben új arcát megmutatva az adott pezsgőnek. Emellett – mivel a dugó és a pezsgő közti levegő...
  A Fehérvári Reserve Brut pezsgője egyszerre hordozza a tradicionális pezsgők exkluzivitását és borászatunk újító kíváncsiságát. Izgalmas különlegesség, mely csodás látványt nyújt, ahogy holdfénysárga színnel gyöngyözik a pohárban. Komplex illatában a lédús őszibarack, a körte és a...
0.0
Készleten
6.340 Ft
+
Felejtsd el a konvenciókat! Merj önmagad lenni, merj játszani! Hagyd magad mögött a korlátokat! A Fehérvári Borbirtok Reserve Brut Rose rozé pezsgője a magabiztosság adta szabadság ünnepe: élénk pink színén át máshogy látod a világot. Illatában érett meggy, cseresznye és...
A Feudi Salentini borászatnál követve a családi hagyományt és a pugliai hagyományos úgynezevett "alberello" művelési módot, szabadon álló bokor szerű öreg szőlőtőkékről szüretelik a borok alapanyagát. Gondosan kézzel válogatják a szőlőt és minden egyes klaszterből szüretelt alapanyagot külön...
Követve a családi hagyományt és a pugliai hagyományos úgynezevett "alberello" művelési módot szabadon álló bokor szerű öreg szőlőtőkékről szüretelik a bor alapanyagát. Gondosan kézzel válogatják a szőlőt és minden Primitivo di Manduria DOP-klaszterből szüretelt alapanyagot külön dolgoznak fel....
0.0
Készleten
3.531 Ft
+
Egy klasszikussá vált badacsonyi házasítás a Folly Arborétum, szőlőbirtok és Borászat Boróka elnevezésű bora, mely az arborétum egyik meghatározó növény fajtájáról kapta a nevét. Muskotály, Olaszrizling és Szürkebarát házasításának az eredménye. Élénk, virágos és gyümölcsös...
A Frescobaldi család története több, mint ezer éves múltra tekint vissza és szorosan egybeforrt Firenze ill. Toszkána történelmével. A középkorban a család tagjai bankárként tevékenykedtek és híres patronálói voltak a különböző művészeti ágaknak is. Sok száz éves borászati történelmük...
A Frescobaldi család története több, mint ezer éves múltra tekint vissza és szorosan egybeforrt Firenze ill. Toszkána történelmével. A középkorban a család tagjai bankárként tevékenykedtek és híres patronálói voltak a különböző művészeti ágaknak is. Sok száz éves borászati történelmük hatására...
A Garnier 1877-ben alapított családi Calvados ház, melyet már az 5. generáció igazgat. 30 féle, kizárólag saját, ún cider almát dolgoznak fel, melyeket vagy direkt az almabor készítéséhez nemesítettek, esetleg ősi francia léfajták. A feldolgozás során először alapos mosási...
Mutass másik 20 termékeket