A Garnier 1877-ben alapított családi Calvados ház, melyet már az 5. generáció igazgat. 30 féle, kizárólag saját, ún cider almát dolgoznak fel, melyeket vagy direkt az almabor készítéséhez nemesítettek, esetleg ősi francia léfajták.
A feldolgozás során először alapos mosási procedúrán megy végig az alapanyag, majd a feltárás után pneumatikus berendezésekkel kíméletes préselés következik. Az erjesztés 10-12 fokon, acéltartályokban, irányítottan megy végbe, az almabort (cidre) fél évig seprőn érlelik. A párlatfőzés 140 éves technika szerint történik. A nyers párlat 6 évig tölgyfahordókban érlelődik, melyek közül több a párlatház alapításakor került a pincébe.
A 6 éves Calvados kiváló közvetítő az alma jegyeit egyértelműen viselő, gyümölcsös, rövid érlelésű Fine változat és a hosszú idejű tölgyfahordós érlelést kapott, a dohány, a vanília vagy az almás sütemény jegyeit viselő, elegánsabb tételek között.
A Calvados fogyasztása sokféle lehet. Kóstolhatjuk digestiveként tulipán alakú párlatpohárból tisztán, esetleg jégre töltve, de egyre inkább újra divatba jön a régi normandiai hagyomány, azaz presszókávéba töltik, ez a café Normand. A bevállalósabbak citrom sorbet-t is ízesíthetnek vele