Mogyorókrémlikőr. Önmagában fogyasztva is különleges, de kávéval, fagylalttal is érdemes megkóstolni.
A krémlikőrök neve nem alapanyagukra, hanem sűrűségükre utal. A „crème de” előtaggal (és az alapanyag nevével) is árusított likőrök legalább 250 gramm cukrot (de időnként ennél is többet, a crème de cassis például legalább 400 grammot) tartalmaznak literenként, így olajosan sűrűek. Különböző gyümölcs- és növényi likőrök tartoznak közéjük, például feketeribizli-, banán-, borsmenta-, kakaó- és ibolyavirág-likőrök.
A Horvath család Ausztriában a legjobb alapanyagokból készíti krémlikőrjeit, gyakorlatilag házi módszerekkel. Az alapanyagok mellett benne van szívük-lelkülk.
A Horvath’s lepárló és likőrüzem több generációra visszanyúló családi vállalkozás. Horvath Gerhard, az unoka, innovatív terveinek kidolgozásával és a régi receptek összedolgozásával, kiváló minőségű szeszes italok, olaj-, ecet-, illetve likőrkülönlegességek értékesítésével is jelen van az európai országok és az egyesült államok piacán.