Főbb jellemzők:
•Pontos főzés, köszönhetően az automatikus hőmérséklet szabályzónak
•Egészséges és ízletes ételek
•Egészséges és dietetikus főzés
•Egyenletes főzés
•Több szabadidő
•Egyenletesen átsül minden alkalommal
Modern eloxált dizájn, digitális beállítási és pontos hőtartás jellemzi. Praktikus eszköze lehet bármely modern konyhának.
Az egyik legegyszerűbben használható főző eszköz, az otthoni nagyobb főzési igények kielégítésére.
8 literes medence kapacitással. Inox tasakrendező rács
40-90 C között állítható víz hőfok, valamint akár 72 órára beállítható időzítő beállítási lehetőséggel.
Digitális visszajelzés az egyszerűbb beállíthatóságért és a paraméterek követhetőségéért.
Soha nem tapasztalt Illatos ,omlós szaftos ételekkel akarja elkápráztatni szeretteit ?
a kulcs : Sous Vide ( ejtsd szuvid ) főzés : Egy egyszerű és pontos reprodukálható főzési módszer, sokáig csak a top Shéfek titkos tudományának vélték és kizárólag Michelin csillagos éttermekben használták. A még ízletesebb és egészségesebb főzési rendszer lényege, hogy a ételt vákuum alatt sosu vide főző tasakba zárva -ételtől függően - rövidebb - hosszabb ideig "alacsony" hőmérsékletű cirkulált vízbe helyezve, az étel tökéletesen megfő. Csomagból kibontást követően igény szerint átsüthető. A vákuum csomagolásnak köszönhetően az étel megtartja az értékes összetevőit, hihetetlenül szaftos és omlós állagot biztosítva az ételnek.
A sou vide által főzött ételt lehűtés követőn akár 15 napig tárolható a hűtőszekrényben ezzel biztosítható, hogy akár előzetesen előkészíthetőek legyenek az élelmiszerek
MŰSZAKI ADATOK
• Feszültség AC 220-240V 50 Hz
• Teljesítményfelvétel 700W
• Méret 35.4 x 26.5 x 23.6 cm – 3.71 kg
• Programozható hőmérséklet 40°C - 90°C
• Cirkulációs kapacitás 8 L
• Időzítő beállítása 10 perctől 72 óráig
• Hőmérséklet egységek °C and °F
• LED kijelző
• Érintőgombok