A pincészet 40-40%-ban furmintból és kabarból, valamint 20%-ban hárslevelűből készített grand selection házasítása, amelyet kizárólagosan csak a legkiemelkedőbb szüretek alkalmával palackoznak. Az elkészítés során nagy figyelmet fektetnek a minél nagyobb érlelési potenciál elérésére. Érlelése 6 hónapot vesz igénybe 220 literes új és használt tölgyfahordókban. Ízvilágára florális, valamint birses, körtés aromák jellemzőek, egy csipetnyi sáfrányos fűszerességgel kiegészülve, telt, hosszú lecsengéssel. Virágos, illatos, behízelgő jegyek, mélységgel, birssel, körtével, sáfrányos fűszerességgel. Hosszú és telt ízvilág. Komoly és vastag. Zamatbomba! Kristálytiszta illatok és ízek, csiszolt és szépen kidolgozott hordóhasználattal.
Alkohol: 12,5%
Természetes maradék cukortartalom: 2 g/l
Sav: 6 g/l