Egy 30 éves telepítés kézzel válogatott termése a Sopron melletti Harkai kúpról, Koglberg, ami alapvetően egy remek köves, meszes talaj a Lövérek közelében. Spontán erjedt, acéltartályban, majd 10 hónapon keresztül finomseprőn érett. ⅔ részben 300 literes Kádár Larus hordókban, ⅓ részben acéltartályban. Ezt követően házasítás, majd 2 hónapos acéltartályos érlelés következett. Derítés nélkül és enyhe szűrést követően palackozták a Stubenvoll fivérek, mindösszesen 800 palack készült.
Fedezze fel a Stubenvoll Zöldveltelini különleges ízvilágát! Ez a prémium fehérbor friss, gyümölcsös aromákkal és zöldfűszeres jegyekkel kápráztat el. A zöld alma és citrusok frissessége mellett egy enyhe zöldborsos utóíz jellemzi. Nagyobb testű, szinte krémes fehérbor. Tökéletes választás nyárvégi/őszi estékre, salátákhoz, tengeri ételekhez, csirke fogások mellé vagy baráti összejövetelekhez. Élvezze a Stubenvoll Zöldveltelini-t, és merüljön el a tradicionális 1710 óta borászattal foglalkozó családi pince varázsában!