Vida Péterék célja ezzel a borral az volt, hogy készítsenek egy olyan italt a mindennapokra, ami élvezetes, megmutatja a szekszárdi stílust és nem kell érte a pénztárcába mélyre nyúlni. Péteréknek ez a bora is követi a stílusukat: gazdag gyümölcsösség, a harmónia, lágy tanninok, lágy, bájos, pont, mint egy Tündértánc.
Szőlőfajták: Kékfrankos, Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon
Ültetvény kora: 7-9 év között
Dűlők: Hidaspetre, Baranyavölgy
Talaj: meszes lösztalaj vörösagyaggal
Művelésmód, terhelés: alacsony kordon / 70 hl/ha
Szüret: 2020. szeptember 22. és október 10.
Borkészítés: kézi szüret, kézi fürtválogatás, hideg áztatás 5 napig, hűtött erjesztés 10 napig. Érlelés 12 hónap 70% inox tartályban, 30% használt 300 literes hordókban.